• HYS Belaidžio TR
  • HYS Belaidžio TR
  • HYS Belaidžio TR
  • HYS Belaidžio TR
  • HYS Belaidžio TR
  • HYS Belaidžio TR

HYS Belaidžio TR "Bluetooth" Garsiakalbis Mic Android Zello ZelloWork Kodiak AZETTI Sumažinta kaina

€63.86 €38.32
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Produkto Aprašymas

1."Bluetooth" Versija:V4.1; IP66 atsparus Vandeniui.HI-FI Garsiakalbį.Tik 2-3h įkrovimo laikas, 10h muzikos laikas, 15 val pokalbio metu, 300 valandų laukimo (Baterijos Talpa: 1000mAh).Belaidžio mic trunka šiek tiek laiko imti, bet gali trukti visas dienas.Atitinka poreikį naudoti kasdien.

2."Bluetooth" Garsiakalbis mic prijunkite savo mobilųjį] Atsiliepti/baigti Skambučius; Groti/Pauzė Muzikos.Šis belaidis "Bluetooth" Garsiakalbis mikrofonas buvo specialiai sukurtas tam, suderinama su "android", nešiojamas kompiuteris ir automobilio ryšio pagamintas naudojant aukštos kokybės Chip.

3.NAUDOJIMO ATSARGUMO] Taikomos Zello, KODIAK, AZETTI, TIESIOGINIO RYŠIO(INTERNATIONAL), Grouptaik.Parama Android Zello PROGRAMOS; (ne Remti iOS Zello APP"), Naudojant šį "Bluetooth" ryšio metu norite, kad ryšių lengviau ir patogiau, kai jūs naudojate Zello App.

4.Lengva nešiotis ir Pora, "Bluetooth" Garsiakalbis mikrofonas Pakabinti ĮRAŠĄ dizainas su 360 laipsnių reguliuojamas laikyti Belaidį Mikrofoną į vietą.

5."Bluetooth" Garsiakalbis mikrofonas plačiai naudojama policijos, kariuomenės, naktiniai klubai, barai, dažasvydis, saugumo, restoranai, viešbučiai, bouncer, sandėliai, ir triukšmingoje aplinkoje.Aiškus garsas rezultatus.

6.Suderinamas su "Bluetooth" įrenginiai.Sukurta "Samsung", HTC, LG, "SONY", PC, Nešiojamas, ir t.t., "iPad", "iPod touch, LG, G2, "Samsung" S7 S6, LG, "Motorola", LG, "SONY", ir kiti "Android" mobilieji telefonai", PC, Nešiojamas, ir kt.

7.Parama Android; Valstybės meno TRIUKŠMO PANAIKINIMO TECH, aišku, Mikrofonas užtikrina aiškų balsą į kitą pusę.Naudojant šį belaidį "Bluetooth" garsiakalbį, mikrofoną, kad ryšių lengviau ir patogiau.

Specifikacija:

1."Bluetooth" Versija:V4.1 Class2

2.Veikimo diapazonas:10m

3.Profilis:HFP,HSP,TR

4.Budėjimo laikas:Apie 600 valandų

5.Įkrovimo laikas:Mažiau nei 3 valandos

6.Darbo temperatūra:-15 ℃- 45℃

7.Saugojimo temperatūra:-25℃ - 60℃

8.Ausinių Lizdas: 3.5 MM

Paketą, Įskaitant:

1* HB980D Mikrofonas

1* USB įkrovimo linija

1* Instrukcija

Vežimas

1.mes paprastai organizuoja vežimą per 2 dienas.Ir jei jums padaryti, kad mokėjimo šeštadienį arba sekmadienį, Mes laivas jį ateinantį pirmadienį. (savaitgalis yra ne darbo diena, Tikiuosi jūsų supratimo)

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Įvairių laivybos metodai turi įvairių prekių pristatymo metu jūs galite pamatyti juos, prieš pateikiant užsakymą .Jei jums reikia specialaus siuntimo būdų, prašome mums pranešti.

4. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

5. Importo muitų bei kitos išlaidos, neįskaičiuotos į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.Šios išlaidos yra atsakingas pirkėjas.Prašome patvirtinkite savo šalies muitinės mokesčių politika.Kaip įprasta, mes bus paskelbti muitinės deklaraciją, sumos, maždaug US$2-10 taip, kad jūs galite išvengti didelių mokesčių.Jei turite kitų poreikius, prašome susisiekti su mumis, jei galite pateikti užsakymą.

Susisiekite su mumis

Mes teikiame profesionalias paslaugas, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis prieš arba po įsigijimo.Jūsų pasitenkinimas yra mano super prioritetas. 100% patikrintas prieš pristatymas!Užsakymus galite būti tikri.

Lašas laivybos paslaugos

Jokių skatinimo & Nr sąskaita & Nr QR Kodai.Greitas pristatymas per 24 valandas.Mes galime pasiūlyti pigiau kainos ir aukštos kokybės produktus.Individualų produktų yra priimtinas, tačiau jums reikia nusipirkti daugiau nei 100sets, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

Grįžti

Jei turite kokių nors problemų ar patarimo, pasakykite mums, bet kuriuo metu, bet pasiūlymui bus labai dėkingi.Jei nesate patenkintas mūsų produktą, ar nori ją mums grąžinti, prašome palikti pranešimą .Jei norite grąžinti, arba grąžinti pinigus, produktas turi būti originalus, įskaitant dėžutė ir visi priedai, pirkėjas yra atsakingas už skino pristatymas, prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant, mes suteiksime jums teisingą adresą.

Feekback

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti, labai labai ačiū.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu vistiek, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą ,Mes suprantame susirūpinimą ir nusivylimą, jums gali turėti ,ir bus stengiamės išspręsti problemas.

  • Baterijos Talpa(mAh): 0
  • Išėjimo Galia(w): 3w-5w
  • Maksimalus Diapazonas: <1,5 km
  • Prekės Pavadinimas: HYS
  • Modelio Numeris: zello "Bluetooth" Micorphone
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Is_Display: No
  • Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: IP66
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Walkie Talkie Tipo: Nešiojamieji

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

2020 Baofeng DM-1801 Skaitmeninis Walkie Talkie VHF/UHF Dual Band DMR Tier1 Tier2 II Pakopos Dvejopo laiko lizdas, Skaitmeninis/Analoginis DM-860 Radijas Susijusios

2020 Baofeng DM-1801 Skaitmeninis Walkie Talkie VHF/UHF Dual Band DMR Tier1 Tier2 II Pakopos Dvejopo laiko lizdas, Skaitmeninis/Analoginis DM-860 Radijas


Techniniai duomenys: Bendrieji Dažnio Diapazonas Dviejų dažnių VHF 136-174MHz &UHF 400-470MHz Sandėliavimo kanalo 64 grupes ,1024 Įsikišo Dažnis 2.5/5/6.25/10/12.5/20/25KHz Darbinė Įtampa 7.4 V DC Dažnio Stabilumas ±1.5 €51.79

€44.02

Medžioti Nešiojamų Walkie Talkie Nustatyti UV 5R Baofeng Uv5r už transiveris Skaitytuvas CB Radijo ryšys Baofeng UV-5R Kumpis Radijo Stotis Susijusios

Medžioti Nešiojamų Walkie Talkie Nustatyti UV 5R Baofeng Uv5r už transiveris Skaitytuvas CB Radijo ryšys Baofeng UV-5R Kumpis Radijo Stotis


Visi klientai yra patenkinti šia radijo ir rekomenduoju jį! Pastaba: mes rasti yra keletas nesąžiningų pirkėjas neseniai, prašome neperka iš mūsų, prašome būti sąžiningas, ar mes pranešime jums!ačiū. Baofeng UV-5R Medžioti Nešiojamų Radijo Walkie Talkie Rinkiniai Kumpis Radijo €29.65

€19.27

BaoFeng UV-82 5W Walkie Talkie / Bicycle Bag / Garsiakalbis Mic / Antenos / Programavimo Kabelis / Ausinės / Case Laikiklis / Įkroviklis Susijusios

BaoFeng UV-82 5W Walkie Talkie / Bicycle Bag / Garsiakalbis Mic / Antenos / Programavimo Kabelis / Ausinės / Case Laikiklis / Įkroviklis


BAOFENG UV-82 136-174MHZ/400-520MHZ SU NEMOKAMA AUSINIŲ Savybės: 1) Galia : 5W/1W 2) Dažnių Diapazonas: 136.00-174.00 MHz 400.00-520.00 MHz 3) Dvigubo Paleidimo Mygtukas Dual Band Dual Watch 4) Aukštos Ir Žemos Maitinimo Perėjimas 5) Baterijos Taupymo 6)

€5.09