• Plunksnų 32u4 Bluefruit LE Bluetooth Plėtros Priemones su ATmega32u4 ir nRF51822 Modelis 0

Plunksnų 32u4 Bluefruit LE Bluetooth Plėtros Priemones su ATmega32u4 ir nRF51822 Modelis

€41.59
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

APRAŠYMAS

Plunksnų yra naujas plėtros taryba iš Adafruit, ir, kaip ir jo bendravardis ji yra plona, lengva, ir leidžia jums skristi!Mes sukūrėme Plunksnų būti naujas standartas nešiojamų mikrovaldiklis šerdys.

Tai Adafruit Plunksnų 32u4 Bluefruit - mūsų priimti "all-in-one' Arduino-suderinama + Bluetooth Low Energy su integruota USB ir baterijos įkrovimas.Jo Adafruit Plunksnų 32u4 su BTLE modulis, pasirengęs pašėlti!

"Bluetooth Low Energy yra šilčiausias naujas mažos galios, 2.4 GHz dažnių belaidžio ryšio protokolas.Visų pirma, jos tik belaidžio ryšio protokolą, kurį galite naudoti su " iOS " ir neturint specialios sertifikavimo ir tai palaiko visi šiuolaikiniai išmanieji telefonai.Tai leidžia puikiai tinka naudoti nešiojami projektus, kurie leis naudotis " iOS " ar "Android" telefoną ar planšetinį kompiuterį.Jis taip pat palaiko "Mac OS X" ir "Windows 8"+.

Ne Plunksna 32u4 širdis yra ne ATmega32u4 clocked 8 MHz ir 3,3 V logika, mikroschema setup turime daug patirties su kuo .Šis lustas turi 32K flash ir 2K RAM, su integruota USB taip, ji ne tik turi USB-to-Serial programa & derinimo pajėgumus pastatyti nereikia FTDI-kaip lustas, ji taip pat gali veikti kaip pele, klaviatūra, USB MIDI įrenginys, ir kt.

Lengva naudoti nešiojamų projektų, mes pridėjome jungtis bet kuris iš mūsų), 3,7 V Ličio polimero baterijų ir pastatytas įkrauti akumuliatorių.Jums nereikia baterijų, jis bus paleisti tik baudą tiesiai iš micro-USB " jungtis.Tačiau, jei jūs turite baterijos, jūs galite jį pasiimti į eiti, tada prijunkite USB įkrauti.Plunksnų bus automatiškai pereiti per USB galią, kai juo naudotis.Mes taip pat susieta baterija per dozatoriumi į analoginį pin, todėl jūs galite matuoti ir stebėti akumuliatoriaus įtampa nustatyti, kai jums reikia įkrauti.

Štai keletas patogu specifikacijos!Kaip ir visi Plunksnų 32u4 jums gauti: Priemonės 2.0" x 0.9 x 0.28" (51mm x 23 mm x 8mm) be antraštės lituojamas į Šviesos, kiek (daug?) plunksnų - 5.7 gramų ATmega32u4 @ 8MHz su 3.3 V logika/maitinimas 3.3 V reguliatorius su 500mA smailės išėjimo srovė USB gimtoji paramą, ateina su USB įkrovos tvarkyklę ir nuosekliojo prievado derinimo Jūs taip pat gauti tonų smeigtukai - 20 GPIO smeigtukai Hardware Serijos, aparatūros I2C, aparatūros SPI palaikymas 8 x PWM smeigtukai 10 x analoginiai įėjimai Pastatytas 100mA lipoly kroviklio įkrovimo būsenos indikatorius LED Pin #13 raudona PASKATINO bendrosios paskirties mirksi Power/įjungti pin 4 tvirtinimo skyles, Reset mygtukas

Plunksnų 32u4 Bluefruit LE naudoja papildomos vietos liko pridėti savo puikų Bluefruit BTLE modulis + dvi būsenos indikatorius Led.

Galia Bluefruit LE

Į Bluefruit LE modulis yra nRF51822 chipset iš Šiaurės, užprogramuotas su multi-funkcija kodą, kad galima padaryti gana daug!Dauguma žmonių, jie bus labai laimingi naudoti standartines Šiaurės UART RX/TX ryšio profilį.Šiame profilis, Bluefruit veikia kaip duomenų magistralės, kuri gali "skaidriai" perduoti ir atgal iš savo " iOS " ar "Android" įrenginį.Jūs galite naudoti mūsų arba , arba .

Valdyba gali daug daugiau nei tik siųsti stygos oru!Ačiū lengva išmokti , jūs turite visiškai kontroliuoti, kaip prietaisas veikia, įskaitant gebėjimą nustatyti ir valdyti savo , arba pakeisti taip, kad prietaisas skelbiasi esąs už kitus " Bluetooth Low Energy prietaisų pamatyti.Taip pat galite naudoti NE komandas į užklausą mirti temperatūra, patikrinti akumuliatoriaus įtampą, ir daugiau, patikrinkite jungtį RSSI ar MAC adresas, ir tonų daugiau.Tikrai, taip per ilgai į sąrašą čia!

Naudoti Bluefruit App gauti jūsų projektas prasidėjo

Naudodami mūsų Bluefruit arba , jūs galite greitai gauti jūsų projektas prototyped, naudojantis savo " iOS " ar "Android" telefonas/tabletę, kaip duomenų valdytojas.Mes turime , , ir 8-mygtuką .Šie duomenys gali būti skaityti daugiau WS ir vamzdynais tiekiamas į ATmega32u4 mikroschemą apdorojimo ir kontrolės

Jūs galite padaryti daug daugiau, per daug! (prietaisų, kurie palaiko WS HID) (standartinis profilis WS) - jums tik reikia įdėti pulsas-nustatymo schema", "Google" standartą "Bluetooth" LE indikatoriais.Tik galia ir " Draugas bleep iš URL, bet netoli esančių prietaisų su UriBeacon app įdiegta. .Naudoti bet kokį "Android" arba " iOS " prietaisą gauti naujinimus ir juos įdiegti.Tai bus atnaujinti gimtoji kodas WS modulis, pridėti naują belaidžio ryšio galimybes, o ne programa ATmega chip.

Ateina pilnai surinktas ir išbandytas su USB įkrovos tvarkyklė, kuri leidžia greitai jį naudoti su Arduino IDE.Mes taip pat lobizmas kai antraštė, todėl jūs galite lydmetalis jį ir kištuką į solderless breadboard.ir ne įtraukti (bet mes turime daug variantų, į parduotuvę, jei norite!)

  • Išsklaidymo Galia: N/A
  • Prekės Pavadinimas: Cooboard
  • Maitinimo Įtampa: 3.3 V
  • Tipas: modulis
  • sąlyga: Naujas
  • Prašymas: modulis
  • Modelio Numeris: 2829
  • Darbinė Temperatūra: N/A

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

GM328 Tranzistorius Testeris DC7-12v LCR ESR Dažnio Matuoklis PWM Signalo Generatorius Susijusios

GM328 Tranzistorius Testeris DC7-12v LCR ESR Dažnio Matuoklis PWM Signalo Generatorius


pradėti pabaiga Aprašymas: Savybės: Savybės: Daugiafunkcinis tranzistorius testeriai automatinis NPN ir PNP tranzistoriai, N kanalo, P kanalo, MOSFET ir JFET, diodai, dvigubas diodas, tiristoriaus, automatinio identifikavimo tranzistorius lydinčioje.Ji taip pat gali būti naudojamas

€12.51

10vnt/daug MX29F1615 MX29F1615PC-10 MX29F1615PC 29F1615PC-10 DIP42 29F1615 Susijusios

10vnt/daug MX29F1615 MX29F1615PC-10 MX29F1615PC 29F1615PC-10 DIP42 29F1615


aukštos kokybės Kodėl jie renkasi mus tiesiogiai? 1. Visas prekes pardavimui yra sandėlyje, mes galime išsiųsti juos, jūs labai greitai ir stabiliai logistikos leidžia gauti prekes greitai. 2. Mes turime daug įvairių produktų (galima įsigyti vienoje parduotuvėje).Jei negalite paieškos, susisiekite €5.80

€5.51

37, 1 Dėžutė Jutiklio Modulis Rinkinys Arduino už UNO R3 MEGA2560 Susijusios

37, 1 Dėžutė Jutiklio Modulis Rinkinys Arduino už UNO R3 MEGA2560


37, 1 Dėžutė Jutiklio Modulis Rinkinys Arduino už UNO R3 MEGA2560 NANO 37 Jutiklių rinkinys : PS2 žaidimas Kreiptuką modulis Infraraudonųjų spindulių jutiklis gavimo modulis Lazerinio jutiklio modulis Temperatūros ir drėgmės jutiklio modulis Infraraudonųjų €10.07

€9.27