• Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 0
  • Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 1
  • Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 2
  • Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 3
  • Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 4
  • Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius 5

Dominator 300W COB LED Grow Light Visą Spektrą 410-730nm Kambarinių Augalų ir Gėlių Frazę, Labai Didelis Derlius Sumažinta kaina

€88.90 €62.23
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Prašome Atkreipti Dėmesį

Rusijos federacijos pirkėjas, Pasirinkti laivas, rusijos federacijos MUMS pirkėjui Pasirinkti laivas iš jav, Ispanija pirkėjui Pasirinkti laivas iš Ispanijos, Prancūzijos pirkėjas, Pasirinkti laivas, Prancūzija, Italija pirkėjas, Pasirinkti laivas, Italija Vokietija pirkėjui Pasirinkti laivas iš Vokietijos ES pirkėjui Pasirinkti laivas, Ispanija ar Prancūzija ar Italija ar Vokietija Kitos šalies pirkėjas, Pasirinkti Laivas iš Kinijos , mes išsiųsti iš Kinijos DHL , UPS , FEDEX , TNT

Specifikacijos

Dominator 300W COB LED Grow Light

Tinka augalai vefetative ir gėlių etape .

LED galia: 300W

LED Kiekis: 1pcs x 300W

Faktinės Energijos sąnaudos: energijos taupymo, tiesiog sunaudoja apie 60W-80W galia

Spalvos :raudona, mėlyna ,oranžinė, balta,INFRARAUDONŲJŲ ir ultravioletinių spindulių arba tinkinti, kaip jūsų užklausą

Šviesos spektro: 410nm, 430~440nm, 450~475nm 620~630nm, 650~660nm,730nm, 3500K ir 6000k

Paviršiaus Medžiaga: Anti-oksidacijos aliuminio

Veikimo Plotas: apie 1,5 x 2,5 Kvadratinės Pėdos ( apšvietimo plotas ir aukštis yra kintantis pagal skirtingų augalų ir aplinkos )

Produkto matmenys: 155*155*85mm

Grynasis Svoris: 2kg

Apšvietimo kampas LED: 90/120°Sumaišyti arba tinkinti, kaip jūsų užklausą

Įtampa: AC85~265V

Tarnavimo laikas: 50000hours

Pakage Sąrašas:

1X 300W LED Grow Light

1X Nemokama LED Grow Light Pakaba

1X Nemokamai Maitinimo Laidą

Privalumas

* Vėliau kaip DOMINATOR Versija LED Grow Light augalų, naudojant veiksmingas visą spektrą 410-730nm saulės spindulių spektro, skirto įrenginiams, iš esmės paspartinti augalų augimą.optimizuoti investicijų grąžos komercinių augalų auginimas.

* Palyginti su ankstesniais led augti žiburiai, Dominator LED Grow Light naudoti aukštos nominali vertė ir didelis šviesos srauto ligthing augalų augimą, mažina šviesos ir nominalios vertės netekimas ir geriau auga aplinką augalais.

* Unikalus dizainas atspindinčios taurės didesnis šviesos rinkimo poveikis

* Vientisa lempa kūno su anti-drip, anti-insect, anti-įdegio dizaino, gali trukti ilgą laiką.Ji gali būti naudojama siekiant padidinti augimo įvairių augalų (medicinos augalai, daržovės, prieskoninės žolės ir gėlės ).

* Plačiai naudojamas hydroponic, šiltnamio efektą sukeliančių, uždaras sodas, sodininkystė, aeroponics.Jis tinka visų augalų augimą.

Savybės

1. Saulės spindulių Spektras : naujai sukurta DOMINATOR iš esmės sujungia privalumai HPS ir saulės spindulių spektro.DOMINATOR yra du kartus didesnis šviesos efektyvumas ir nominali vertė, palyginti su senos serijos augti šviesos.Mažas dydis, didelės galios, DOMINATOR tiktų visiems augalams.Bangos ilgis svyruoja nuo 410nm, kad 730nm.

2. Didelio naudingumo Trijų-in-one Dizainas: Aliuminio taurės reflektorius ir šilumos kriaukle yra suprojektuotas kaip trys-in-onemodule, draudimo, darbo temperatūra yra žemesnė nei 55 laipsnių Celsijaus .Šilumos išsklaidymo lygis yra didesnis kaip 30 procentų.Galima naudoti skirtingų socio.

3. Anti-įdegio Dizainas: Specialios paviršiaus technika ir anti-oksidacijos aliuminio danga gali atsispirti aukštos temperture ir nudegimo nuo saulės.Be spalvų išblukimo ir senėjimo.

4. Anti-insect Dizainas: unikalus mažas oro išleidimo ir oro įsiurbimo, kartu su individualaus padengti gali užkirsti kelią issect patekti.

5. Anti-drip Dizainas: užkirsti Kelią vandens lašas,padidinti patikimumą

6. Prizmė Principas: Aliuminio yra sukurta pagal prism principas.Jis gali refract labiausiai tinka viso spektro ir filtras nenaudingas spektro, skirto įrenginiams, iš esmės paspartinti augimą augalai.

7. Greitas Pakeitimas: Pakeisti bet kuris komponentas, per 1 minutę, be jokių specialių įrankių ir/ar specialistu.Vienas įprastas varžtas vairuotojas yra pakankamai.

Naudojant patarimai

1. Tinka hydroponics, sodininkystė, green house

2. Suitale augalų auginimo, žydėjimo ir derėjimo

3. Apšvietimo Laikas setup: Augalinė Etapas: 12-14 valandų; Žydėjimo Etapas: 9-12 val.Vaisinės Etapas: 7 - 8 valandas

4. rodo atstumą virš augalai: 1.5-2.5 m

Kokie augalai gali jums augti su mūsų LED augti žiburiai ?

Idealiai tinka visų etapų augalų augimą, ir gerai dirba su vandens tirpalo kultūros ir dirvožemio kultūra.Gali būti naudojamas sodo namas, puodą kultūros, sodas, sėjos, veisimo, ūkis, gėlių paroda, bonsai, sodas, green house, sėjos,veisimo, fermų, šiltnamių auginimo, vandenyje tirpių veisimo, šiltnamio efektą sukeliančių auginimo, dujotiekio, auginimą ir pan.

1.Professional: mes esame profesionalus manufactuer čia, Kinija, jūs gausite Profesionalias ir Aukštos kokybės produktų iš jav ir gauti gerą garantija.

2.Ekonomiškas Kaina: mes donot žemiausias kainas, bet ir produktus, jūs gaunate iš mūsų tikrai ekonomiškas, geros kokybės & padorią kainą.

3.Win-Win situacija: ilgalaikis verslas yra mūsų Vizija, manau, sutiksite su mumis, jei vykdote verslą, todėl mes suteiksime geras produktas, atšilimo ir paslaugų, siekiant sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis

4.24/7 unlimted klientų aptarnavimą: mes visada pasiruošę jums už jūsų klausimą, bet klausimas, tiesiog rašykite mums arba skambinkite mums, mes stengiamės padėti jums visą kelią.

5.Ilgalaikė garantija: mes suteikiame 3years garantija produktus, kuriuos įsigijo iš jav, todėl donot jaudintis dėl kokybės ,tiesiog wholsale iš jav ir kurti savo verslą.

6.Geriausia pirkimo patirtį: jums bus gauti tiptop serive jūs kada nors buvo, tik mumis elgtųsi kaip jūsų tarnas, mums nieko daryti jums.

Geriausias spalvų santykis ir šviesos efektyvumas

Geriausia spalva santykis yra labiau tinkami augalų etape ir žydi etape augalų

Poveikį skirtingų bangos ilgis nuo įvairių auginimo etape augalų

Klausimai Ir Atsakymai:

1.Kodėl raudonos šviesos svarbus augalų?Kodėl mėlyna šviesa svarbus augalų?

Raudona šviesa yra labai svarbios augalų reprodukcijai.Phytochrome pigmentai sugeria raudoną ir toli raudona

  • Led Kiekis: 1PCS
  • Elemento Tipas: Augti Žiburiai
  • Garantija: 3years
  • Modelio Numeris: Dominator-COB-300W
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Ilgis: 15.5cm
  • Galia: 300w
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Plotis: 15.5cm
  • LED Tipas: Didelės Galios Led 300w
  • Formos: Aikštė
  • Yra Pritemdomi: No
  • Įtampa: 85-265V
  • Neto Svoris: 2kg
  • Savybės: Energijos taupymo ir šviesos rinkimas
  • Paviršiaus Medžiaga: Anti-oksidacijos aliuminio
  • Sertifikavimo: LPD
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 15.5*15.5*8.5CM
  • Prašymas: šiltnamio efektą sukeliančių hydroponic patalpų sode auga
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys
  • Prekės Pavadinimas: MasterGrow
  • Korpuso Medžiaga: Aliuminio
  • Svoris: 2kg

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

YY-tesco 5 Kieme 15CM Ilgio Fringe Nėriniai Apdaila Kutas Pakraštyje Apipjaustymas, Susijusios

YY-tesco 5 Kieme 15CM Ilgio Fringe Nėriniai Apdaila Kutas Pakraštyje Apipjaustymas, "Pasidaryk pats" lotynų Suknelė Etape Drabužių Priedai Nėrinių Juostelės


YY-tesco 5 Kieme 15CM Ilgio Fringe Nėriniai Apdaila Kutas Pakraštyje Apipjaustymas, Pasidaryk pats lotynų Suknelė Etape Drabužių Priedai Nėrinių Juostelės Medžiaga: Poliesteris apipjaustymas kutas nėriniai Plotis:apie 15 cm Pločio Ilgis: 5 metrų /Daug Spalva:daugiaspalvis €6.88

€6.19

2vnt Užkandis Plokštės Nustatyti Aukso Duona, Riešutų Indai Maišyti Vaisių Saldainiai Desertinis Patiekalas Rankšluosčių, Servetėlių Dėklas Stačiakampis, Ventiliatorius-formos Plokštele Susijusios

2vnt Užkandis Plokštės Nustatyti Aukso Duona, Riešutų Indai Maišyti Vaisių Saldainiai Desertinis Patiekalas Rankšluosčių, Servetėlių Dėklas Stačiakampis, Ventiliatorius-formos Plokštele


2vnt Užkandis Plokštės Nustatyti Aukso Duona, Riešutų Indai Maišyti Vaisių Saldainiai Desertinis Patiekalas Rankšluosčių, Servetėlių Dėklas Stačiakampis, Ventiliatorius-formos Plokštės Šalies Stalo Indų Medžiaga: 201 Nerūdijančio Plieno(maisto klasės kokybės), Spalva: Sidabro, Aukso, €25.09

€17.31

100vnt Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys Susijusios

100vnt Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys "PASIDARYK pats" Kremas Klijai Pyragas Papuošalai Derva Medžiaga Gleives Užpildu


100vnt/maišas Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys PASIDARYK pats Kremas Klijai Pyragas Papuošalai Derva Medžiaga Gleives Užpildu Apie Mokėjimą 1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.baltkama.lt.pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, €6.71

€4.02