• KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0
  • KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0
  • KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0
  • KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0
  • KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0
  • KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0

KOLEGA Enco W51/X Ausinių TWS 5.0 "Bluetooth" Triukšmo slopinimas Wireless Ausines Reno 4 Pro 3 Rasti X2 ACE 2 Sumažinta kaina

€91.17 €56.53
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Specifikacija:

KOLEGA ENCO W51

Belaidės Ausinės Vairuotojas :7mm dinaminis vairuotojas

Vairuotojo jautrumas: 103dB KHz

"Bluetooth" Versija: 5.0 "Bluetooth"

Dažnių diapazonas diapazonas: 20HZ - 20KHZ ;

Belaidžio Diapazonas:10M Baterijos: 25mAh(ausines), 480mAh (apmokestinimo atveju) ;

Laidinio Įkrovimo trukmė: 80min

Belaidžio Įkrovimo laikas: 2,5 h

Muzikos žaisti laiką(50%tūrio): ANC DĖL: 3.5 h(įkrovimo vieną kartą) / 20h (krovimo lange)

ANC OFF: 4h(įkrovimo vieną kartą) / 24h (įkrovimas ir lauke), Vandens atsparumas|(ausinės):IP54

Lauke KOLEGA ENCO NEMOKAMAI*1 Belaidžio Krovimo Dėklas*1 Tipo C Įkrovimo Kabelis*1 Quick Guide Book (kinų)*1

Muzikos skambučiai yra super aišku

Dėl W51, mes supratome, kad dvigubas laimėjimas, muzikos ir skambučių triukšmo mažinimo pirmą kartą.Koordinuojant šešių mikrofonai ir naujų giliai triukšmo mažinimo algoritmu, muzikos ir skambučių yra aiškesnė ir daugiau moka.

35dB gylis triukšmą, atnaujinti muzikos apibrėžimas dar kartą

W51 yra įrengta su nauja patobulinta dual-core skaitmeninis triukšmo mažinimas lustas, ir priima daugiau pažangių feed-forward ir atsiliepimai hibridas, mikrofonas.Kasdien metro, greitųjų traukinių, traukinių ir kitų bendrų garsų, triukšmo mažinimo algoritmas yra intelligtively optimizuotos, su didžiausia triukšmą, gylis iki 35dB, suteikiant ramioje patirties, kaip giliai jūroje.

Trys mikrofonai skambinkite triukšmą, pokalbis gamtos srautas

Įrengta sanmai skambinkite triukšmo mažinimo technologija, specialiai pritaikyti vėjo triukšmo kateteris gali padaryti, kita šalis girdėti aiškiai ir be paimti mobiliojo ryšio telefoną ir išleisti rankų net triukšmingoje aplinkoje su atšiauriomis sąlygomis.

Tiesiog įdėti ji toli, ir jūs galite įkrauti bevieliu būdu

KOLEGA yra pirmoji tiesa belaidžio ausinės, kuris palaiko belaidį krovimą.Kai belaidžio įkrovimo prietaisas palaiko Qi protokolą, jį gali imti ausines atveju belaidžiu ryšiu.Be to, ji gali naudoti mobilųjį telefoną, atlikti belaidžio atvirkštinio apmokestinimo ir klausytis muzikos laisvai.

Visiškai nauja garso kokybės kompensaciją, profesionalus garso kokybės rezultatus

Pirmą kartą, sistema-lygis garso kokybės kompensavimo algoritmas yra sumontuotas ant tiesa, belaidės ausinės išvengti dalies garso kokybės nuostolių, sukelia triukšmą, suderinti su nekilnojamojo garso duomenis iki triukšmą, ir visiškai atitinka reikalavimus, aukštą garso kokybę.Įrengtas, su dvigubo TPU composite grafeno diafragma, garso atsakymas yra jautresni ir garso aukštumą, yra visiškai persmelkia galia.

"Bluetooth" low latency dual perdavimo daro ausinių nedelsiant praeityje

W51 priėmė naują "Bluetooth" mažo vėlavimo dual perdavimo, o tai labai sumažina garso vėlavimą, ir žymiai pagerina problemų, tokių kaip nesinchronizuoti garso ir vaizdo naudojimas, žaidimas vvg, trukdžių dingimą ir kt.Žaisti nemokamai mobiliųjų žaidimų ar vaizdo pramogų, garso srautas yra natūralus.

Bluetooth 5.0, greitai, stabiliai ir sklandžiai

Bluetooth 5.0 parama greičiau ir labiau stabili muzikos perdavimo veido multi-prietaisas trukdžių.Ji turi stabilų ryšį ilgą atstumas 10 metrų.Jeigu paliksite savo telefonu per trumpą laiką, jūs galite turėti sklandžiai muzikos ar kalbėti visą kelią.

Dizainas, nuo naktį iki aušros

Novatoriškas dizainas procesas mobiliojo telefono -- magija diafragma yra taikomas baltos ausines, kad šviesos ir šešėlių keisti visą laiką, ir šviesina akių kiekviename žvilgsnio;Juoda kamuolio prieš aukso, mėlynas dangus su metaliniu CD modelis, tiesinių blizgesį nuo centro į aplinkinių bloom, pavyzdžiui, sunkiųjų naktį, susitikti aušros miške.

Aukso svorio santykis yra paslaptis

Siekiant patenkinti patogumą dėvėti ir galimybę aukštos kokybės triukšmo mažinimo, W51 praėjo per kelis projektavimas ir koregavimas, ir individualius G3 ausies kreivė ausies kanalą struktūra, ir silikono ausies dangteliu, su puikiu švelnumo, todėl, kaip sukurti oro jausmas dėvėti patirtis.Vienintelis dalykas, kad jums reikia sutelkti dėmesį į yra muzika.

Klausytis jo 4 valandas per dieną ir už ją tik kartą per savaitę

Įkrauti per 15 minučių ir klausytis muzikos arba iki 9 valandų.Pagal visiškai nemokamai, liemens turi iš viso baterijos tarnavimo laikas iki 24h, ir muzika, skambučiai yra nuolat įkrauti.

IP54 apsauga nuo dulkių ir atsparus vandeniui, lietingą dieną taip pat jokių rūpesčių atgal

Po profesinės struktūros projektavimas, per IP54 apsauga nuo dulkių ir vandens sertifikavimo.Nesvarbu, ar esate darbo sporto salėje ar važinėja ne, tai bus apsaugoti jūsų ausinės ir leidžia jums klausytis muzikos.

Dukart spustelėkite iškirpti daina ir tris - spustelėkite norėdami suaktyvinti balso asistentas

Keli veiksmai, pavyzdžiui, atidaryti dangtelį ir ją sustabdyti, pjovimo daina, paskambinus telefono ir keltis balso asistentas, visa tai gali būti daroma ant rankų.Daugiau sekti muzikos funkcija, dukart spustelėkite, jei norite žaisti asmeninį rekomenduojama muzika.

Pastaba:

1. Atlyginimo sumažinimo funkcija, turi didelės įtakos sritį mažai reikalavimų, pavyzdžiui, lėktuvų, traukinių ir pan.;Poveikis buvo ne akivaizdu, aukštų dažnių, pvz., prie žmonių balsai

2. Maksimalus triukšmo lygis 35 dB yra realizuojama aktyviojo triukšmo didinimo technologijų ir ateina iš KOLEGA Laboratorija.

3.Q1 reiškia pasaulinio standarto bevielio įkrovimo pradėjo WPC.Bet kokį įkroviklį, remti 0 belaidžio ryšio protokolas gali imti W51.

4. Ji turi būti naudojama kartu su KOLEGA ACE 2, kuris palaiko belaidžio atvirkštinio apmokestinimo, ir atvirkščiai įkrovimo jungiklis turi būti įjungtas.

5. "Bluetooth" low latency dual dėžė nėra ribojamas lusto platforma.

6. Naujausius duomenis, yra kilęs iš bandymų duomenys KOLEGA Enco W51 kartu su KOLEGA Reno 4 KOLEGA laboratorijos aplinka, kurioje 94ms yra laikas nuo spustelėdami mygtuką ant telefono ekrano gauti garsą į laisvų rankų įrangą, ir 47ms yra laikas, vėlavimo laisvų rankų įrangą tik pagal paties bandymo sąlygos

  • Funkcija: Sportas
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • "Bluetooth" Versija: 5.0
  • Ausinių Pagalvėlės Medžiaga: Silikono
  • Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20 - 20000Hz
  • Prekės Pavadinimas: KOLEGA
  • Valdymo Mygtukas: No
  • Yra bevielis: Taip
  • Paramos PROGRAMĄ: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
  • Jautrumas: 103db
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Modelio Numeris: KOLEGA Enco W51/X
  • Garso Valdymas: Taip
  • Linijos Ilgis: 0m
  • Komunikacijos: Belaidžio
  • Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
  • Jungtys: NĖRA
  • Kištuko Tipas: NĖRA
  • Varžos Diapazonas: iki 32 Ω
  • Vairuotojas Skersmuo: 7mm
  • Paketų Sąrašas: Įkrovimo Kabelis
  • Stilius: Ausis
  • Su Mikrofonu: Taip
  • Kodekai: AAC
  • Vocalism Principas: Dinamiškas
  • Įkrovimo Būdas: Įkrovimo atveju

Udenkogala
2021-01-16
5/5
Item ordered-11.11.2020 the seller sent-goods 12.11.2020 to customs in Minsk (Belarus) the goods arrived-17.12.2020 to the Post Office parcel arrived-11.01.2021 ------ parcel packed very high quality. The kit corresponds to the description. To the phones Xiaomi Pocophone F1 and Xiaomi Mi 9 SE, the headphones connected quickly. Pre-on the phone was installed the program heymelody, with which the firmware of the headphones was updated to the latest version. The sound quality is great. It is possible to use an equalizer (in Yandek music). In a two-room apartment-the connection keeps well in all rooms, through several walls. Microphone and noise control work well. Compared with haylou gt2-oppo Enco W51 is definitely better: by sound, by microphone and by communication range. Headphones and seller recommend!
Ermolaev Igor
2020-12-18
5/5
Stunning sound, stunning build quality, according to all 10 of 10 criteria, thank you :) For the mascot Thank you, what does it say?
3112miller
2020-10-24
5/5
I highly recommend the seller. Willingly communicates in a personal. Gives a guarantee on the goods.
Piresluquinha
2020-09-09
5/5
Headphones Super, the noise maker works well, delivery to Kiev in 3 weeks, the seller sent quickly, I recommend both headphones and the seller

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Originalus i18 TWS Belaidžio Susijusios

Originalus i18 TWS Belaidžio "Bluetooth" Ausines V5.0 Heasets Touch Kontrolės Ausines PK KD10 i12 i500 i9000 už xiaomi už "Huawei"


Pagrindinės Funkcijos: 1. Klausytis dainų ir skambinti, paramos galite klausytis dainų ir telefonu; 2. Pasiimti automatinis įkrovos, binaural ryšį, automatinis ryšio poros sudarymas; 3. Kiekvieną kartą, kai Bluetooth laisvų rankų įranga yra prijungta prie mobiliojo telefono Bluetooth laisvų rankų

€21.80

MH7 Belaidžio Susijusios

MH7 Belaidžio "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Ausinės Išmaniojo telefono, KOMPIUTERIO, Kompiuterio Bass Ausinės Su Atminties Kortele Aux Kabelis


MH7 Belaidžio Bluetooth laisvų Rankų įranga, Sulankstomas HIFI Stereo Bass Ausinės Su Atminties Kortele Aux Kabelis klausytis Muzikos KOMPIUTERYJE, išmaniajame telefone Gaminio parametrų 1. Ratai: 40mm 2. Varža: 32 OHM 3. Bluetooth versija: Bluetooth v5.0 4. Bluetooth naudokite dažnių juosta: €23.80

€14.76

Belaidžio Susijusios

Belaidžio "Bluetooth" Ausines Į Ausis Su Mikrofonu Sporto Vandeniui Muzikos Ausinės Dovana laisvų Rankų įranga "iPhone " Samsung"


Descripition Sporto ausinės gali būti naudojamos daug kartų, pvz., sporto, sporto, laisvalaikio, vairavimo, biuro ir kt.Belaidė stereofoninė dizainas su įkrovimo kabelį,kaklo kabo ausinės yra lengva ir patogu naudoti.Lengvas ir mažas dydis,kuris yra lengvas ir patogus nešiotis su savimi.Suderinamas su

€4.20