• Originalus ir Nauji 5J.J9E05.001 Už OSRAM Pakeitimo Projektoriaus Lempa Su Būsto BenQ W1400 / W1500 0

Originalus ir Nauji 5J.J9E05.001 Už OSRAM Pakeitimo Projektoriaus Lempa Su Būsto BenQ W1400 / W1500 Sumažinta kaina

€77.31 €63.39
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Nuoroda Mūsų Lempos:

Lempos Dalis Nr.: 5J.J9E05.001

Būklė: Naujas - Nepanaudoti

Nominali Galia: VIP 240W

Tipas: Originalas

Lempos Surinkti: Su Būsto

MOQ: 1pcs

Garantija Laikas: 120 Dienų Nemokamai

Švinas Laikas: 3~5 diena

Lempos Prieinama Sandėlyje:

Originalus Plikos Lemputės / Suderinamas Plikos Lemputės

Originalios Lempos Su Būsto / Suderinamas Lempa Su Gaubtu

Suderinama :

100% NAUJOS GAMYKLOS PAKEITIMO PROJEKTORIAUS LEMPA/BULB/ŠVIESA NAUDOJAMA "BENQ" PROJEKTORIŲ ŽEMIAU:

W1400 / W1500

Pristatymas:

Jei klientai turi kokių nors specialių poreikių vertės užsakymą teigia, prašome turi gauti susisiekti su mumis prieš vežimą, ačiū!

Jei klientai ne mus informuoti iš anksto, visus vertė vietinius papročius teigia, kai siunta bus 5~10USD/VNT, kaip "Pavyzdys" sąskaitoje faktūroje.

Į Gerbiami Rusijos Vartotojams:

1)gavėjo pavadinimas turi būti pilnas pavadinimas apima vardas+antras vardas+pavardė pat, kaip ID šou.

2)Prekybos Express yra nepasiekiamas Rusija srityje, tokių kaip:DHL/UPS/FEDEX/TNT.....

Kad Brangūs Brazilijos Klientai:

1)EPS ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu bus geresnis pasirinkimas už jus ir mus abi pusės, ir jei palikite mums savo CPF info bus naudinga.

2)Jei jums reikia greitai komercinės express, tokių kaip DHL/FEDEX/UPS/TNT tie, prašome turi palikti mums savo CPF už muitinės formalumų,ir patys produktai'quantity į vieną paketą, pagal patį imtuvą pavadinimas negali būti daugiau kaip 3pcs bus geriau.

Patarimų, Kad Lempos Ilgiau:

1.Jei ryškumą galima reguliuoti, naudoti optimalų ryškumą.

2.Saugokite lempos arba projektoriaus tiesioginiai saulės spinduliai, kurie bus sukelti žalą pat po remonto.

3.Geriausias būdas pagerinti gyvenimo šios lempos yra veikti juos į tinkamą atmosferą, kuri yra nei per karšta, nei šalta.

4.Naudoti projektorius vietovėje, kur nėra pakankamai ploto šilumos atmetimo ir ventiliacijos šilumos nuo projektoriaus.

5.Gerbėjai yra gyvybiškai svarbi dalis, kurios pagalba aušinimo, todėl jie turi būti valomi ir dulkės turi būti pašalinti iš filtrai, užkimšti tą patį.

6.Perkaitimas yra pagrindinė priežastis, kuri veda prie lempos trūkumus.Taigi išjunkite lempos ir leiskite jam atvėsti, kai nenaudojate, tai padidins lempos.

Dėmesio:

Jei norite sužinoti daugiau informacijos ar bet kokių klausimų reikia klausti, prašome maloniai gauti susisiekti su manimi : Skype: ting.lee2010 , pasistengsiu viską, siekiant padėti jums.

Jei negalite būti tikri, lempos, kai užsakymą, prašome turi palikti mums, kad pranešimas, kad, mes galime padėti jums gauti patvirtinti prieš siunčiama iš lempos.

Garantinis Aptarnavimas:

Gerbiami klientai:

Prašome palikti mums, kad messange jei mūsų žibintai turi kokių nors problemų, ar ne, gavo paketą, Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 Val artimiausiu metu dėl darbo laiko.

Prašome neatidaryti šio ginčo ar palikti neigiamą( tai nėra gerai tiek pusėje ) iki komunikacijos, ačiū!

  • Dydis: E20.9
  • Prekės Pavadinimas: JIALIANG
  • Modelio Numeris: 5J.J9E05.001

Tiburon19 3
2020-09-27
5/5
Fast shipping. Thank you!

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus Susijusios

JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus


JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus 1. Vitaminas ore (neigiamus jonus ore) 2. Oro dezinfekavimas, deodorization, dulkių šalinimo, radiacinės saugos 3. Plug and play lengva naudoti, saugus ir sveikas 4. Maža ir €10.78

€7.76

Rekomenduoju ! kojinės vyrams, medvilnė, dovanų dėžutėje 5Pairs/pak rudens-žiemos spalvinga kojinės vyro, ir vyras laimingas ilgų kojinių rinkinys Susijusios

Rekomenduoju ! kojinės vyrams, medvilnė, dovanų dėžutėje 5Pairs/pak rudens-žiemos spalvinga kojinės vyro, ir vyras laimingas ilgų kojinių rinkinys


Fit Dydis EU39-44 Dydis: vienas dydis tinka labiausiai 2-3cm nuokrypis egzistuoja dėl skirtingų priemonė, būdas Kojinių Ilgis: apie 35-37cm (elastingas) €15.12

€11.94

Lauko Mini Juokinga Golfo Žaislų Rinkinys Vaikams, Kurie Mokosi Aktyviai Ankstyvojo Ugdymo Sporto Žaidimas, Mankštos Kamuolys Žaislai Berniukų Ir Mergaičių Žaislas Žaisti Kamuolys Susijusios

Lauko Mini Juokinga Golfo Žaislų Rinkinys Vaikams, Kurie Mokosi Aktyviai Ankstyvojo Ugdymo Sporto Žaidimas, Mankštos Kamuolys Žaislai Berniukų Ir Mergaičių Žaislas Žaisti Kamuolys


Lauko Mini Juokinga Golfo Žaislų Rinkinys Vaikams, Kurie Mokosi Aktyviai Ankstyvojo Ugdymo Sporto Žaidimas, Mankštos Kamuolys Žaislai Berniukų Ir Mergaičių Žaislas Žaisti Kamuolys Produkto savybės: 1. Golfo realus modeliavimas, jūs galite žaisti golfo namuose. 2. Pradėti laimingas €11.21

€7.85