• 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 0
  • 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 1
  • 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 2
  • 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 3
  • 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 4
  • 64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa 5

64 LED Dviračių Galiniai Šviesos posūkio USB Įkrovimo MTB Dviračių Įspėjamasis Signalas Šviesa Sumažinta kaina

€16.53 €12.07
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Automatinis krypties keitimas aptikimas: šviesa automatiškai sureguliuoja kryptimi ir kryptį ir rodo atitinkamos krypties signalas.

Pusėje 45°, silikono jungiklio mygtuką nustatymas, jaustis patogiai; 90° priekinis, infraraudonųjų spindulių vietoje, saugių asortimentą.

Jei norite įjungti važiuojant, taip ilgai, kaip jūs pakreipti dviračių apie 10 laipsnių, ji bus automatiškai įjungti valdymo rodyklę, flash 6 kartus, ir grįžti į įprastą režimą

Kai dviratis yra jodinėjimas, jei jis susiduria su avarinio stabdymo, 64 aukšto ryškumo LED šviesos ekrane bus įsižiebti priminti, galiniai atkreipti dėmesį į saugos.

Automatinė sistema, dviračio posūkiai į kairę ir į dešinę, indikatorius parodys rodykles į dešinę ir kairę, ir 64LED bus įsižiebti, kai stabdymo.

Apšvietimas: 64-LED infraraudonųjų spindulių lemputę

Baterija: 1200 mAh polimerų baterija

Įkrovimo laikas: 3-4 valandos

dydis:7.1*5.8*3cm

Medžiaga:Aliuminio lydinys

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 * dviračių žibintai(Su dirželiais)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.baltkama.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.baltkama.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Varpos Hantelio Gaidys Žiedas Vyrų Glans Penis Pratimai Svorio, Stiprumo Mokymas Kamuolius Ilgalaikį Stipriklis Sekso Žaislas Vyrams Suaugusiųjų Produktas Susijusios

Varpos Hantelio Gaidys Žiedas Vyrų Glans Penis Pratimai Svorio, Stiprumo Mokymas Kamuolius Ilgalaikį Stipriklis Sekso Žaislas Vyrams Suaugusiųjų Produktas


Ypatybė: Visiškai naujas ir aukštos kokybės.Keturių skirtingų svorio kamuoliukus evoliucijos mokymo glans penis.Mokymo glans varpos ir išangės tuo pačiu metu.Pratimai varpos veiksmingai ir pagerinti seksualinės patirties.Medžiaga: Silikonas + TPE Mokymo Kamuolys Svoris: 60g, 80g, 100 €9.75

€7.60

JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus Susijusios

JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus


JAV Plug ES Plug Anijonas Jonizatoriaus Tualeto Virtuvės Oro Gaiviklis Oro valymo Namo Jonizatoriaus 1. Vitaminas ore (neigiamus jonus ore) 2. Oro dezinfekavimas, deodorization, dulkių šalinimo, radiacinės saugos 3. Plug and play lengva naudoti, saugus ir sveikas 4. Maža ir €10.78

€7.76

100vnt Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys Susijusios

100vnt Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys "PASIDARYK pats" Kremas Klijai Pyragas Papuošalai Derva Medžiaga Gleives Užpildu


100vnt/maišas Modeliavimas Mini Braškių Super Light Molio Gleives Reikmenys PASIDARYK pats Kremas Klijai Pyragas Papuošalai Derva Medžiaga Gleives Užpildu Apie Mokėjimą 1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.baltkama.lt.pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, €6.71

€4.02